-
 

Oameni puternici

Schimbarea destinului personal este mai mult decat o simpla carte sau o poveste de succes. Numarul acesta, VIP este dedicat personalitatilor care si-au asumat toate greselile in viata si au inteles faptul ca „a fi puternic” nu inseamna sa-ti ascunzi lacrimile si sa nu simti durerea. Dimpotriva. Sa intelegi ce anume ti-o provoaca si sa o accepti. Apoi, sa incepi schimbarea...
Oamenii a caror poveste de viata este cuprinsa in paginile acestui numar au invatat pe parcursul carierei lor cum pot sa se foloseasca de emotii pentru a accesa infinita putere creatoare ce se ascunde
inauntrul omului.
Etalonul de forta umana este reprezentat de scriitorul Norman Manea. A cunoscut si moartea si a inceput sa iubeasca cu nebunie viata. In interviul acordat, scriitorul si omul de cultura nascut in Romania vorbeste despre transformarile interioare ce intervin atunci cand destinul te-arunca si, totodata, te impinge sa mergi mai departe.
Claudia Mihale are numai zece ani. Ea a participat recent la o prestigioasa competitie din capitala Marii Britanii, pe care a si castigat-o. Claudia a scris o piesa de teatru in limba engleza, pe care a inscris-o la International Playwriting Competition (Concursul International de Dramaturgie), organizat de Colegiul Trinity din Londra, competitie la care au mai participat sute de autori din 25 de tari.
Viata artistica a lui Szep Gyula, Directorul Operei Maghiare din Cluj, a fost marcata de numeroase cotituri, chiar si implicarea sa in domeniul artelor lirice fiind intamplatoare. Daca nu ar fi fost chemat in 1988 la Opera Maghiara din Cluj, probabil ca ar fi fost obligat sa paraseasca Romania, iar asta pentru ca, pe atunci, erau inlaturati multi care lucrau in Tinutul Secuiesc si se ocupau cu promovarea culturii maghiare.
Coverul este dedicat Andreei Berecleanu, o perfectionista, un jurnalist caracterizat de seriozitate, care a mers in viata pe principiul „Totul sau nimic!”. Ne-a vorbit despre familie, ce include si timpul petrecut cu fostul partener de viata, Andrei Zaharescu. „Noi nu am trait «asa si asa», nici nu ne-am vazut din cand in cand. De aceea nu regret cei 15 ani. Nu regret nici decizia de despartire, luata de comun acord”, spune ea, fara regrete.
Veti mai descoperi povestile a trei vedete reprezentand trei generatii diferite - noul sef FRF, Razvan Burleanu, Wilmark, Gabriel Cotabita si Antonia -, povestea lui Mihai Chirilov, cel de care se leaga istoria celui mai apreciat festival international de film din Romania, TIFF sau cea a Adelei Popescu, aflata mereu intr-o competitie cu ea insasi. Tot in paginile numarului curent veti citi si despre Diana Stirbu, tanara care a facut din sport un adevarat stil de viata pentru multi, construindu-si incet-incet un brand, despre Sorin Boza, managerul de top din industria grea, preocupat non-stop de siguranta angajatilor sai, despre Mirela Pellegrini, cea care ii aduce un omagiu “Mamei Zina”. Nu in ultimul rand, Mihai Leu, pasionatul de raliuri, ne va da sfaturi de disciplina in trafic. Personalitati diverse, asadar.
Exemple pozitive pentru o societate sanatoasa!

de Redactia - 57508 afisari
 
         
 
1.1 - 15 voturi
 

Ultimele articole FREE